No joo, mie olen varmasti nyt saanut sitten noidan maineen kylillä. Eilen oli se virpomispäivä ja olin epäillyt, että saattaa trulleja tulla virpomaan. Ja oikeassa olin!!! Aamulla ennen yhdeksää oveen koputettiin ja kaksi pikku-noitaa oli oven takana ja ilmeet lievästi hämmästyneet kun menin aukaisemaan ovea.

Nimittäin olin suomalaisperinteiseen tyyliin saunonut lauantai-iltana ja saunan jälkeen lötkähdin sovalle lojumaan, enkä viitsinyt hakea kampaa hiusten selvittämiseen. Meikäläisen ohuet hiukset tietysti "huopaantuivat" yönaikana ja aamulla oli kauhea setviminen huopahatussa. Ja lopputulos tietysti kauhea kahapää; hiukset sojottivat kaikkin ilmansuuntiin hyvinkin noitamaisesti...

Unohtui pikku-noidilta sanat kun tuijottivat oikean pääsiäisnoidan hiuspehkoa... Miun piti itse kysyä, että virpomaanko olitte tulossa kun eivät saaneet sanaa suustaan... Tytöt sanoivat joo ja kysyivät sitten kohteliaasti luvan. Myönsin tietty, sillä olinhan varannut palkkaakin... Mutta ne ilmeet olis pitänyt saada ikuistettua kuvaksi!

Viisas ja aha, aina niin älukäs Rocco sitten taas yllätti; laitoin virpomisvitsat maljakkoon ja olohuoneen pöydälle. Niitä piti sitten haukkua ja käydä aina välillä tökkäämässä kuono koriste höyheniin... Menihän siinä riemuillessa Roccolla aikaa.

Illalla kiersimme pitkän lenkin ja ukkopolo olikin aivan kuitti koko illan. Nukkui kuin raato olkkarin lattialla eikä edes halunnut illalla ulos... Ja aamulla vierlä kun piti lähteä hoitoon Mummolaan ei herra meinannut herätä lainkaan. Piti taas roudata hihnasta vetäen auton sisuksiin...