Miulta on loma loppu ja koirilla se alkoi... Ainakin tänä aamuna Rocco jäi kuorsaamaan kun suunnistin kohti työmaata....

Ollaan kolmessa vkossa puuhailtu jos vaikka mitä; vaellettu Repovedellä, käyty Ruattissa, oltu mökillä ja merrellä, ja tietty metsässä.

Ostin "Robbarista" ; ) 12 € lasten kumiveneen ja testasin sitä keera Roccon... Herra pelastusliiveihin ja köysi miulle käteen ja hoi suunta kohti ulappaa... No, onneksi oltiin lammella ja Rocco tapansa mukaan ui enimmäkseen suurta ympyrää. Maihin ei olisi päästy ellen olisi ohjaillut herraa pelastusliiveistä. Hauskaa oli ja kumivenekin on vielä ehjä.

Ruattissa käytiin Roccon kanssa missikisoissa. Tultiin toiseks ja hävittiin vähän helkutin hienolle Picardiilille. Oli oikein silmän ilo! Tosin handleri oli semmottinen ruattalainen, josta otan revanssin ens vuonna! Ei ollut hemmolla urheiluhenkeä vaan yritti pilata meitin esiintymistä muttei onneks onnistunut. Oltiin Roccon kans salaa reenattu missikisa esiintymistä etukäteen....

Hartsan kanssa ja Riikan ja Friidan kanssa käytiin Repovedellä vaeltamassa ja uimassa. Hauska, mutta rankka päivä. Riikka hieman kuumeksui kun Hartsalle ei kelvannut väänä ollut palvikinkku ja Polar juusto. Höh! No, ei tietenkään koira mokomia syö jos on tottunut mustaleima Emmentaaliin ja possun sisäfileeseen.

Esterin kanssa ollaa reenattu tokoa. Tarkoitus olis taas mennä kisaamaan yleisön riemuksi, vaikka ei pyynnöstä, 24.7. Saa sitten nähdä kuinka käy... Jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin ei kovin hyvin käy. Mutta aina on jonkun oltava viimeinen. Ja meillä ei Essun kanssa ainakaan mene siitä sielu sekaisin!

Paljon muutakin on tullut puuhattua mutta kun en aio heittäytyä Päätaloksi niin en kirjoita enempää...

Sen verran vielä, että Hartsasta on tulossa tällä viikolla isä. Joten pidän blogia ajantasalla ainakin niiltä osin...