Taas on puuhattu, että saataisiin aikaiseksi uusia pikku Hörökorvia. Rocco on kirjaimellisesti antanut kaikkensa; vehje kului vereslihalle... Onneksi ei tunnu haittaavan menoa. Toivottavasti tällä kerralla tärppäis ja saataisiin juhannusviikolla pieniä.

Sisarpuoli Hemuli ja Picke the Man ovat olleet samoissa puuhissa ja jos (toivottavasti) hyvin käy niin touko-kesäkuun vaihteessä syntyy pentuja! Hemulilla ja Roccolla on sama isä...

Kyllä Suomeen kaksi hyvää Picardi pentuetta mahtuu, jos ihmiset ymmärtävät hyvän päälle ;)

Nimittäin Picardi on "kone"; hyvinkin rauhallisen ja joskus jopa flegmaattisen oloinen mutta kun töihin ryhdytään niin siitä on oksat pois! Ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa....

Rocco vietti tänään iltapäivää Mummolassa kun Harmi pääsi rauniorata talkoisiin mukaan Aku Glennin (4 kk) kaveriksi. Pojat mennä veuhkasivat pitkin ja poikin rauniorataa. Aku polo on varmasti aivan lopen väsynyt tämän illan; Harmilla on kilometrin mittaiset sääret verrattuna Akun lyhyisiin kinttuihin ja ikää ja kuntoa pikkupentua aika paljon enemmän. Aku ottikin Volvon paksissa pienet tirsat, että jaksoi huidella Harmin perässä. No, lähinnä oli pakko laittaa Pojat paksiin kun otettiin moottorisaha käyttöön; Harmi nimittäin rakastaa kaikkia meteliä aiheuttavia masiinoita (pölynimuri jne.) ja niiden kimpuun hyökätään kamikaze meiningillä. Moista käyttäytymismallia ei pikku Aku tarvitse! Ja sitäpaitsi on se mukavampi, että pyramiitillakin pää säilyy osapuilleen ehjänä.

Kun tulimme kotiin lähdimme Roccon kanssa jälkikeppi metsään. Pitää saada uusia keppejä kuivatettua kesän koitoksiin. Rocco oli ylen avulias keppien keräilyssä, tosin sen mielestä alle 10 senttiä halkaisijaltaan olevia tikkuja ei passa kerätä. Kait se luuli, että ollaan takkapuu talkoissa?

No nyt on kepit paistumassa uunissa ja illalla saa mukavan rapsakat kepit jälkiä varten...

Ja eikun tallomaan!