Voi sitä olla ihmisellä sitten loistava tuuri, oikea megajättipotti. Meinaan oli tarkoitus Esterin kanssa lähteä TOKO-kisoihin Pornaisiin reilun viikon päästä.

Vaan eipä mennä Itku kun Essu sai tänään kymmenen päivän antibioottikuurin peräpeilissä olevan tulehduksen vuoksi. Ekaksi tietysti ottaa päähän, että koira on sairas mutta kieltämättä jurppii raskaasti myös se ettei päästä kisoihin. Ollaan sentään reenattu aikaste paljon ja koirakin olisi hyvässä vireessä.

Onneksi tulee toisiakin kisoja. Heh-heh helkkari!!!!! Essu on ilmoitettu huhtikuussa oleviin TOKO-kisoihin  mutta sattuupa samana päivänä olemaan Hartsan BH-koe. Eli eipä mennä sitten tokoilemaan. Käyttistä kun tarvitaan muuhunkin ja kisat on vaan kisoja.

Kävin tänään Kivireen kanssa reenimässä tottista. Koira oli vireessä, suorastaan ylikunnossa. Kaikkea tehtiin innolla. Nyt oli vietit kohillaan Silmäniskujos kyseessä olisi jokin toinen elukka mutta Hörökorvan kohdalla saunominen ei ole paras työtaso...

No, sai sen palautettua työtasolle ja reeni meni paikoitellen erittäin hyvin. Huvittavinta oli, ettei Rocco halunnut kentältä pois... Kun tehtiin lähtöä niin herra sinkaasi satanen lasissa takaisin kentälle, eikä sitten millään käskyllä pois kentältä. Onneksi maahanmeno pelittää niin sai haettua sen pois kun komensi maihin.

Roccoa kun ei kannata jättää yksin kirmailemaan kentälle kun se ei ole niin peruskoira, että tulisi portille Mamman perään yksin jäätyään. Se vaan sanoo Hui hai ja painelee omineen pitkin kenttää.

Harmi Hirmun kanssa käytiin kartsalla sivistymässä. Kun ei se ressu ole koskaan päässyt mihinkään  Nolostunut  No hauskaahan meillä oli. Herra tepastelee kuin maailman valtias pitkin poikin kaupunkia; ei näe mitään, eikä tunne ketään...

Varsinainen  pelle!