Terveisiä Lapualta! Hyvin meni viikonloppu, vaikka nyt tuntuu siltä kuin olisi satavuotias... Väsyttää niin vietävästi! Ei sovi mun rungolle valvominen, ei. Peilistä katsoo kauniit kauppakassit silmien alle saanut kuvatus...

Harmi oli uusinta tarkastettavana ja oli poika muuttunut, luojan kiitos edukseen!!!! Aion tarkastuttaa vielä kerran viis vuotiaana. Sittenpähän on syynätty ja useasti.

Tiisijärven lomakylää suosittelen kaikille koiraporukoille ja tietty muillekin! Todella viehättävä paikka keskellä ei mitään! Maastoja ympärillä ja niitä olisi jopa saanut käyttää. Oli rantasaunaa ja grillikatosta. Koirilla oli lupa mennä kaikkialle. Isäntäväki oli pienillä yksityiskohdilla mm. eläviä kukkasia mökeissä yms. yms. varmistanut, että todella tunsimme olevamme ihan toivottuja vieraita koirinemme.

Sää ei suosinut kovinkaan hyvin vaan koko viikonlopun satoi tihuttamalla tai kaatamalla. Onneksi/valitettavasti en sula sateessa joten ei se kauheasti haitannut. Mutta olisihan se ollut hauskaa kun olisi ollut poutaa vaikka sitten pilvistä.

Minulla on nyt sitten uusi poikaystävä Matti (melkein 6 v). Pojalla on maailman kauneimmat silmät ja se pentele osaa käyttää niitä jo hyödykseen. Sai minut viemään uimaan ja muita aikuisia Matti sai houkuteltua ongelle; tiiätkö mitä, minä sitten tykkään kalastaa, tiiätkö mitä, minä sitten tykkään uida... jne.

Lauantaina mentiin Harmin kanssa päiväunille jalostustarkastuksen päätteeksi niin Matille oli jossain vaiheessa tullut hätä; missäs  se Sari on? Kiltit ja avuliaat ihmiset (jotka tiesivät, että olen nukkumassa) antoivat Matille kännykän, että soita missäs Sari on... Olivat onneksi pähkäilleet, että vastaanko herätettynä kuin perseeseen ammuttu karhu vai en. Päätelmä oli etten kuulemma ihan heti karju! Ja niin Matti sai herättää soittamalla. Ja onneksi vastasin suht´ nätisti... Ja eikun uimaan!!

Tiiätkö mitä, nyt menen päiväunille!