Tehtiin siis eilen reissu Missikisoihin. Aamulla startattiin viiden hivakoilla ja haettiin repsikka Kotkasta mukaan. Kehä alkoi heti kymmenen jälkeen. Maneesi missä Missikisat järjestettiin oli todella kylmä. Ulkona oli suorastaan lämmin....

Kehässä oli kolme tuomariharjoittelijaa ja Roccosta se oli todella hauskaa. Hää muisti näyttää miten Picardiili viikkaa korvat ihan pikkuruisiksi... Ja jaksoi hyppiä kuin kenguru, niin kuin aina!

Arvostelu oli hyvä. Pitkästä aikaa sai melkein koko lapullisen tekstiä. Joka kuuluu seuraavasti:

"Kaunis uros. Roteva, ryhdikäs ja tasapainoinen. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunisilmeinen pää, jossa sopiva leveys. Kauniit korvat. Kaunis ylälinja. Tilava rintakehä. Tasapainoinen vaivaton liikunta. Avoin ja ystävällinen. Kokonaisuus miellyttää suuresti."

Ettäs tiedätte, että Herra ja Hidalgo on siin roteva ja ryhdikäs

Kotona oltiin reissusta noin neljän aikaan. Vähän aikaa ehdin huilata ja sitten kuudeksi reenimään tottista Harmin ja Esterin kanssa. Pimpuloilla meni lujaa.

Harmi polo oli niin otettu kun päästiin oikein tositoimiin, että yritti suoriutua kaikista tehtävistä 10+. Välillä into hieman haittasi tarkkuutta. Mutta mitäs pienistä....

Ester, the Grand Old Lady, näytti, että vanha tekee täsmää kun sattuu oikea päivä. Seuraaminen niin liimattua, että piti melkein kävellä kuin mannekiini jalka toisen eteen askeleita. Muutkin liikkeet olivat nopeita ja täsmällisiä. Tietysti myös palkka oli hyvä moottori: Mummon lihapullia!

Tänään on mennyt vähän veltommin. Mummo oli lenkkeilyttänyt Pimpulat, joten miun ei tarvinnut kuin huolehtia Hörön liikuttamisesta. Helppo nakki; Lelun sorkuille ja antaa mennä! Herra hyppelehti ja "ui" umpihangessa. Ja mie perässä. Melkein tuli keuhkot pihalle kun otti niin tiukoille kahlaaminen... Olipa rankkaa!

Nyt ei muuta kuin oottelemaan olympialaisia......... Tai Nukku-Mattia. Kumpi lienee ehtii ensin