Koko kulunut vkonloppu on mennyt koirien tiimoilta:

Lauantaina olin ensin kuunteluoppilaana Pernillan tottiskoulutuksessa. Erittäin kiinnostavaa ja antoisaa. Ja arvatkaas onko uusia juttuja reenattu ; D Jos et arvannut niin totta hemmetissä on!!!!!!! Iltasella olen hiiviskellyt Simonkadun kentällä vesi/räntäsateessa koirien kanssa..

Lauantaina kävin myös jäljellä Essun ja Harmin kanssa. Yllättävän hyvin meni, etenkin Harmi, joka on jäljestellyt harvakseltaan peruskoulutusvaiheen jälkeen. Taas se on huomattava, että kun pohjat on huolella tehty niin ne kantaa pitkälle vaikkei joka viikko edes jäljestäisi (ja miksi jäljestäisi jos ei ole siinä ongelmia?).

Jäljeltä kävin vaihtamassa Roccon kyytiin ja eikun reenaamaan uutta oppia! Lisää kauheasti mielenkiintoa kun saa vähän uusia ideoita ja uusia temppuja opeteltavaksi. Muistais vaan kaiken!

Lauantai iltana ehdin vielä piipahtaa myös ihan ihmisten huveissa kaupungilla. TYLSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunnuntai aamuna herätys puol 6 ja nokka kohti Helsinkiä ja pentunäyttelyä. Näyttelyyn osallistui "kummikoirani" Pake, pieni aussiepoika. Hienosti käyttäytyi ja esiintyi! Sijoittui kolmanneksi luokassaan. No, minkäs sille tekee, että tuomari on puusilmä eikä ymmärrä hyvän päälle.... Ei vaan tuomari oli ihan hyvä ja myös neuvoi ekaa kertaa kehässä esiintynyttä Paken Mammaa. Siitä se ura urkenee!!

Sunnuntai illan kuvioihin kuului vielä ottopoikani Pertun hoitoon vieminen. P. on ikäisekseen hyvin säilynyt tanskandoggi. Ja hoitoon vieminen sujui kommelluksitta. Tuskin enää muistan minkälaista se homma oli vielä pari vuotta sitten... No, ikä tasoittaa pahimmat särmät ja pentumaisen riekkumisen, eikö?

Kun olin vihdoin kotiutunut otin Roccon autoon ja lähdimme kaupungille sivistymislenkille reiluksi tunniksi ja vettä satoi... Sitten sinkaisimme koulutuskentälle reenaamaan... Opeteltiin vähän uusia liikkeitä ja temppuja lauantaisten ohjeiden mukaan....

Kyllä se tästä...