Mie olen aina sanonut ettei tottisteleminen ole miun laji.
Mutta uskokaa tai älkää vanha on saanut draivin päälle: keskiviikkona, torstaina, perjantaina, lauantaina, sunnuntaina, maanantaina ja tänään tottisreenit.
Enemmän kuin koko viime vuonna ; D Ei vaan tämä kesä on mennyt tottistellessa enemmän ja vähemmän. No, ehkä enemmän. Ja onneksi jotain pientä eteenpäin menoakin on sillä rintamalla tapahtunut.
Pienen takapakin on aiheuttanut Esterin laihis; nääs taas on lyllerö täysin hallitsematon. Virtaa löytyy rutkasti, kanavoiminen hieman takkuilee... Mutta kyllä se siitä,eikö?
Rocco osaa olla varsinainen Picardi; kun ei sitten hittojakaan välitä,vaikka hylättäis kentälle pimeään yksin kun suostu luoksetulossa tulemaan. Herra vaan kiitolaukkaili ympäri kenttää onnellisen näköisenä. Nosteli koipeaan jne. Ei mitään elettäkään, että olisi ollut läheisriippuvainen ; (
Hartsa on päässyt tottiksissa tosi vähällä. Mummon kultaahan ei saa komentaa... Nyt on kyllä otettu lievää suuremmat äkseeraukset käyttöön ja kyllähän se sitten myös tottelee. Paljon on vielä töitä...
Onneksi on talvi tulossa ja muiden menojen määrä vähenee niin ehtii panostaa tähän muodostelmakulkuun eli tottikseen.
Saapi sitten nähdä JOS ens keväänä käytäis ihan kisoihin käsiks??!!