Eilen siis olin vepeilemässä Kotkassa.Hauskaa oli. Olin lopuksi hukkuvana Martalle. Meikäläisen luonnerooli tämä vedessä kelluminen.... Toisissa piireissä kutsuvat Madame Meduusaksi kun olen vakililluja...

Vepeily on hauskaa puuhaa ja hieman harmittaa kun itsellä ei ole sellaista koiraa minkä kanssa sitä voisi harrastaa; pimpulat on liian pieniä ja Roccon saa veteen muttei se sieltä ketään noutaisi tai toisi miulle mitään, hää suuntais kuitenkin avomerelle Nauru Mutta onneksi pääsee edes kakkoskuskiks!

Tänään kävin tallomassa jälkiä ja Hartsalle tallottiin jälki. Kuumasta kelistä huolimatta koirat pelas hyvin. Hartsakin korjas sunnuntaisen sekoilunsa hienosti. Hämmennystä herättää meikäläisen tapa liikkua metsässä vaellus sandaaleissa kun siellä on myös niin kuuluisia lentäviä kyitä... Mutta kuumalla säällä on kiva talloa kevein kengin!

Jäljen jälkeen vauhdilla kotiin ja vaihtamaan koira. Lähdettiin Essun kanssa reenimään tottista. Ja hyvinpä meni Lyllerölläkin. Jaksoi ja jaksoi ja jaksoi... Duracell pupu niinkuin aina ennenkin. Just kotiuduttiin ja tällä kertaa Essu ei haukannut meikäläistä ahterista. Nääs sunnuntaina kun tultiin kotiin hää autosta ulostauduttuaan nappasi napakasti kankusta kiinni (vakiojuttu, eikä haittaa talvella kun on riittävästi vaatteita) mutta nyt jäi oikein kunnon hampaanjäljet ahteriin. Sai typy kunnon otteen selluliitistä. Toki saa sen näinkin "murskattua" mutta sattuu aivan hirveästi!

Omaa vikaa tässä on kun on antanut koiran riekkua autosta tullessa ja tästä saan kärsiä niin kauan kuin Lyllerössä henki pihisee. Mustelmat on kuitenkin vaan mustelmia...

Rocco on aivan pihalla kun ei ole päässyt mihinkään melkein viikkoon... Alkaa ukkelilla vähän käämi kiristyä. Mutta huomenna ja ylihuomenna on Roccon reenit. Pääsee poika taas puuhimaan ettei totuus unohtuisi!