Tämäkin pyhäpäivä on mennyt reippaasti. Aamulla olin Esterin kanssa tokotreeneissä. Nään kun Lyllerö on ilmoitettu kaksiin kisoihin elokuussa. Lämmin sää ei ainakaan vauhtiin vaikuttanut... Tosin en uskonutkaan, koirani tuntien!

Reenien jälkeen kävin kotona tankkaamassa ja sittten lähdimme taas Essun kanssa liikkeelle. Nyt mentiin Topi Folkin kanssa meuhkaamaan. Tai sanotaan Ester meuhkas ja Topi katseli (ainakin automatkan ajan Topi polo oli "litistetty" häkin reunaan ja Ester pyöri kuin villiintynyt dervissi ympäri... Kera tunnetun ja etenkin kuullun ääniefektin...)

Päästiin mökille ja koirat säntäsivät peräkanaa pitkin poikin mökin pihaa. Mie suuntasin rantaan ja menin uimaan. Ester ui perään ja kroolailikin oikein ahkerasti ja antaumuksella. Topi tuli veteen vain kylkiviivaan saakka.

Topilla oli hauska harrastus; hää jahtas tiiroja ja lokkeja pitkin rantavettä. Kauhea meno ja meininki! Ester ei oikein ymmärtänyt mikä juttu kyseessä mutta muodon vuoksi pyrähteli Topin perään.

Ester tunsi syvää mielenkiintoa merta  kohtaan; neiti kahlaili ja tepasteli vedessä milloin matalammalla ja milloin syvemmällä. Sitten Tiina antoi nakinpaloja taskusta ja sen jälkeen, tietysti, Essu päivysti taskua Nauru Hävyttömästi hää yritti myös itsepalvelua yrittämällä murtautua Tiinan taskuun!

Kun palasimme Topin kottin oli Sipe-neiti pihalla. Hänelle täytettiin lasten vanna (=kylpyamme)vedellä. Sitä menoa olisi voinut seurata, vaikka ajast´iäisyyteen. En ole kenenkään nähnyt nauttivan ammeessa puljaamisesta niin paljon. Aivan hillitön meno ja meininki!

Kun tulin kotiin, alkoi jälkireenihin valmistautuminen. Sitten lähdettiin Hartsan kanssa Lansujäljelle. Meitä oli paikalla neljä Lansua, yks hoffi ja yks pyramiiti (=se suurin Lansu).

Ukkonen tki tuloaan, joten ilma oli painostava. Lansut ja hoffi jäljestivät todella hienosti!!! Mutta mein Hartsa oli kuin olisi ollut jäljellä elämänsä ekaa kertaa; vaihtoi pölkkypää jälje. Jäljesti kyllä mutta selkeästi jotain vanhempaa ihmisen jälkeä. Ai mistäkö tiedän, että ihmisen jälki? No kun Harmi ei jäljestä eläimiä ... Työtapaturma mikä työtapaturma!

Roccolla on ollut kaks vapaapäivää ja kaks edessä. Tuntuu nauttivan sohvachampionina olosta, pienissä erissä.. No, champion kun champion! Kaikki käy! Huomaa ettei se ole tottunut tekemättömyyteen; alkaa aikmoinen härdelli siinä kohtaa kun muut pääsevät ja hää ei... Mutta vasta keskiviikkona on Roccon vuoro, saa siis velttoilla siihen saakka (jos miun hermot kestää sitä pientä pahantekoa mitä herra harrastaa tylsistyttyään eli roskakorit tyhjennetään papereista jne. jne.)

Huomenna lähden vepereeneihin harjoittelemaan kisoja varten. Ens sunnuntaina pitäisi osata olla ns. kakkosohjaaja. Kerran olen ollut mutta arvatkaas muistanko mitä pitää tehdä??? Huomenna siis meikäläisen taidontarkistus. Katsotaan nyt kuin muijan käy...