Nyt jukolauta kaikki maailman immeiset hankkimaan Picardiili! On se NIIIIIIIIIN söötti ja erikoisen näköinen, että kelpaa sellaisen kanssa vaikka Hesassa kulkea. Saisi immeiset kysellä, että mikäs se tämmöinen rotu oikein on! Kyllä se on NIIIIN IIIHANA! Haistakaa pitkä p...a!

Joka kuvittelee Hörökorvan kanssa elämää helpoksi niin lainatkaa vaikka miulta yks viikok. Sen jälkeen tuskin haluaa koiraa muualta kuin Anttilan leluhyllystä! Ulkonäkö pettää!!!! Varsinainen harrastuskoira.

Rocco nimittäin tänään reeneissä (siis haku) teki täyden tenän. Nekka vei ajatukset ihan muualle kuin hommiin... Rulla ei osunut suuhun mitenkään päin. Muutama yritys ja koira autoon......

Jokaa kuvittelee tekevänsä Picardiilista kisakoneen niin onnea vaan. Ja kehotan heti riisumaan ne ruusunpunaiset silmälasit.

Se, että Höröllä tökki tänään ei ollut kauhea yllätys miulle. Olenhan elänyt sen kanssa melkein kuus vuotta. Mutta jollekin uudelle omistajalle se voisi olla pienoinen shokki!

Nyt herra luimuilee ja yrittää hyvitellä. Vaikka en edes suuttunut, rähjännyt vaan tyynen kylmästi mitään puhumatta riisuin reenivermeet ja vein autoon. Hyvin hää tietää ettei kaikki mennyt ihan putkeen!

Ester sen sijaan loisti aamun reeneissä. Haki ukot ylös sitkeästi ja se paras homma; toimi leikkitätinä Jasu Borderterrierille. Jasu yritti samaa kuin muittenkin koirien kanssa; kimppuun vaan ja onnea. Ester tärähti kipakasti ja pieni poika uskoi heti. Sen jälkeen juostiin ympäri metsää sulassa sovussa. Jasusta näki, että mieli olisi tehnyt ihan vähän vaan iskeä Essun karvoihin kiinni. Mutta henkilökohtainen rohkeus loppui vähän kesken!

Mahtaa Jasu polo olla aivan niitti. Sen verran paljon pikkuäijä juoksi perässä ja edellä ja ympäri, ympäri.... Mutta jos Tiitullakin olisi rauhallinen iltapäivä.....  

Eilen Harmi jälkeili Lansujen kanssa ja vietti tänään vapaapäivää. Troikalla on satunnaiset vapaat, miulla ei. Tasan ei käy onnen lahjat.....