Vänrikki Nappula 7 v. Merkkipäivää vietetään valtakunnallisesti paraateilla. Merkkipäiväsankari ei itse osallistu paraatiin, eikä edes ole vastaanottamassa Haminan paraatia vaan pysyy kotona vahtimassa kakun tekoa... Päivänsankari osoitti aamulla suuren pettymyksensä kun häntä ei ylennetty vielä prikaatinkenraaliksi. Liekö vain jäänyt nimi lehdestä vahingossa pois?

Nyt saavutettuaan virallisen puolivälin elinkaaressa, pyytää Vänrikki Nappula, että häntä kutsuttaisiin koko nimellään, eikä sinuteltaisi lyhenteillä. Siis tästä päivästä lähtien on häntä kutsuttava; Ester Lyyli Angervo Typy Tyllerö Niemiseksi (saattaa tuottaa hieman vaikeuksia meikäläiselle reeneissä kutsua nimeltä...)

Aamupala pöydässä Ester lojui sylissä "lukemassa" lehteä ja mutustelemassa juustoa kun Hörökorva tuli hakemaan aamurapsutuksia. Essu hymyili koko kauniilla valkoisella kalustollaan Roccolle, ääntäkään ei kuulunut... Pappa vilkaisi Essua ja sanoi; katso Essu on Hammaskeiju!

Eilen oltiin mein Hartsan kanssa Match Showssa Simonkadulla ja kun näitä kahta pikkupaimenta on hieman vaikea erottaa toisistaan (ainakin vieraitten), niin olimme Hartsan kanssa kehässä kun kehän reunalta kuului kommentti; Ei toi oo ainakaan Ester kun toi seisoo paikallaan...