Yhden kaverin narttukoira on ollut vähän huonossa hapessa puolentoista viikon ajan. On otettu röntgenkuvia ja verikokeita, eikä mikään ole ollut varsianisesti pielessä...

Mutta yllätys, yllätys, epätavallisista oireista huolimatta nartulla olikin märkäkohtu. Ja se operoitiin tänään illalla pois. Toinen kohdunsarvi oli kuin HK Bleu ja toinen kuin A-luokan nakki. Toinen munasarja olisi kelvannut Wimbledoniin palloksi toinen onneksi ihan ok.

Koira selvisi operaatiosta hienosti ja potee nyt elämänsä kankkusta. Eihän terve neitikoira ole moista aiemmin kokenut!!! Mutta muuten näyttää huomattavasti pirteämmältä kuin viime päivinä.

Onneksi operaatio tehtiin ajoissa ja luvassa on vielä muutama mukava koiran vuosi edessä.

Ensi yönä voipi olla ettei saa unta kun olen luvannut olla seuraneitinä paikalla. Mutta kaikki valvomiset, ainakin tälläiset, menee hyvän asian vuoksi.

Oma lauma on Mummolassa hoidossa ja varmasti nauttivat siellä olostaan kun Mamma ei ole komentelemassa. Roccokin oli vetäissyt keveän kenttälounaan: 10 dl nappuloita ja TAKUUVARMASTI jotain ihanaa lisuketta... Liekö Mummo laittanut hapankaalikeittoa, Roccon superherkkua?

Kyllä on hyvä mieli!