Kiitos kaikkien reenattavien sain hommattua itselleni uuden harjoittelutietokoneen eli suomeksi sykemittarin. Nääs edellinen jäi Ranskaan vuos sitten...

Nyt mie oon leikkinyt sitten masiinalla oikeen aktiivisesti. Sykerajat on säädetty säädyllisiksi jne. Kalorinkuluts on seurannassa, juu!

Just tultiin Hörön kanssa lenkiltä ja tiirasin mitä tuli kulutettua niin johan on ihme: meitin pieni lenkki kulutti melkein tuhat kaloria! Se on niinku puoltoist viineriä! Jess!

Sitä mie vaan ihmettelen, että miksei se sitten vaa´assa näy? Liekö kuitennii tulee syötyä enemmän kuin kulutettua?

Suoritettiin siin Hörön kanssa umpihankijuoksua tai Rocco juoks ja mie kahlasin vauhdilla. Melkein tuli keuhkot pihalle mutta hauskaa oli. Sääkin oli soikein sopiva hölmöilyyn; hurjan tuulen mukana sataa lunta vaakatasossa. Ja oikeisiin kohtiin oli "puuterilunta" kasautunut yli puolen reiden. Sai siis tosissaan pohrata. Mitäs myö Tallinmäen Amundsenit ...

Huomenna taas olis tarkoitus lähteä rypemään lumessa, nythän sitä uutta tulee koko ajan lisää!

Millon viimeks oli näin loistavan luminen talvi? Nyt on pakko nauttia kun on ihan kuin "lapsuuden talvet"

Sisso! Picardiili on pedannut sängyn valmiiks; on otettu päiväpeitto pois, täkki on sievästi mytätty jalkopäähän ja tyynyt on Hörökorvan makuualustana. Onkohan tämä käsky käydä torkkumaan????