Olen ain myöntänyt ja tiennyt koirieni olevan keskivertoa omituisempia, etenkin Rocco. Ja taas tänään se tuli todistettua...

Vaivauduin kerrankin laittamaan itselleni oikeaa ruokaa; ei siis papuja tomaattikastikkeessa ja leipää niin kuin tavallisesti. Vaan päivän menu oli saksanpähkinäöljyllä siveltyjä uunissa paistettuja perunan lohkoja, katkaravuilla täytettyjä kampelafileitä ja sipuli-sitruuna-kermaviilikastike.

Sitruunan maku on miun omia suosikkeja ja käytän sitruunaa ja sipulia railakkaasti. No sain appeen valmiiksi ja kävin olohuoneen pöydän ääreen syömään. Hörökorva tuli muina miehinä puruluu suussa norkoilemaan viereen. Ajattelin, että se saa rauhassa pureskella luuta. Mutta ei, puruluu kolahti lattialle ja alkoi armoton tuijotus miun lautaselle. Pähkäilin, että ei moinen nirso otus mitään sitruuna mössöä syö kun ei piparitkaan herralle kelpaa... Arvasin väärin!

Herra ja hidalgo pisti vauhdilla tuulensuojaan niin täytettyä kampelafilettä kuin sitruunakastikettakin. Lopuksi se vielä "tiskasi" lautasen putipuhtaaksi.

Nyt illalla kun taas tarjoan nappuloita niin eiköhän se käy levittämässä ne keittiön lattialle todeten ne syömäkelvottomiksi... Ainoastaan KOIRAT syövät moisia "papuja". Ranskalaiset herrasmiehet vaativat oikean Menu´n... Onneksi se ei sentään osaa vaatia viinilistaa, vielä ; D