Olin siis viime viikon sairauslomalla jännetuppitulehduksen vuoksi. Tänään menin töihin ja eipä tuo työkäsi tuntunut kauheasti työstä tykkäävän. Jo poissaollut särky palasi takaisin...

Onneksi sentään troikka on kunnossa! Ja miulla oli viimevkolla aikaa ulkoiluttaa elikoita urakalla; siinä kun ei kättä tarvitse!

Minusta on tullut addikti; nimittäin Lemmikkipalsta addikti. Käyn siellä lukemassa kaikenlaisia sivustoja, välillä verenpaineen kivuttessa suorastaan huimiin korkeuksiin... Ollaan me koira immeiset aika outoja.

Tämä pvän lempijuttuni on ollut kun joku valitti irtokoirista. Siis miun hengenheimolainen. Mutta valitettavasti tyyppi ite on niitä, jotka pitää elukkaansa/elikoitaan irti pururadalla. Rakit kiinni pururadalla PISTE Jos umpimettässä tulee irokoira iholle niin se on huonoa tuuria. Ja sellaista sattuu mutta nämä pururata jutut saa miun verenpaineen kiehumaan.

Siellä keskusteltiin myös suomalaisesta koirakulttuurista. Ja tottahan se on, että huonoimmin käyttäytyvät koirat löytyvät täältä Pohjolasta. Tiedä sitten miksi. Onko syy se, ettei täällä enää nykyisin koirat juokse irti ja eivät enää osaa puhua koiraa sujuvasto? Ollaanko myö immeiset niin skitsoja, että omalla käytöksellä aiheutetaan koirien yhteentörmäykset? Kyllä miunkii omakohtaiset kokemukset on sellaisia, että Keski-Euroopan puolella ei koirakahakoita tule niin helposti kuin täällä. Ja niin kuin olen joskus kirjoittanutkin, jopa Härmän jätkä osaa käyttäytyä kun vastaan tulee sivistynyt toinen koira/toisia koiria... Asialle tarttis varmaan täälläkin tehdä jotain mutta mitä?

Samoin Facebookissa tulee sählättyä aika ajoin. En muista kuka riivattu se oli kun houkutteli miutkii sinne.... Nyt on sitten Naamakirjakavereita läjäpäin ympäri Euroopan.

Mummo on kuulemma opettanut Harmille taas uuden pahan tavan; Pappa oli kodinhoitohuoneessa laittamassa Kotioita jalkaan kun Hartsa tuli ovenrakoon kurkistamaan ja kuulemma puhalsi niin kovaa, että Pappa kuukahti nurin! On muutes Pyramiitilla isot keuhkot kun puhkua puhaltamaan alkaa... Onneksi ei Papalle käynyt kuinkaan.

Näin meillä.... Tällä kertaa.....