Siis meikäläinen! Olin vkonlopun Suomen pyreneläiset ry:n erkkarissa.

Lähtö lauantaiaamuna klo. viis kohti Messilää. Perillä noin seiskalta ja sitten alkoi puuha. Laiteltiin paikkoja erkkarikuntoon. Tosin ahkerimmat olivat menneet jo perjantai iltana ja paikka oli viimeistä silausta vaille valmis.

Miun hommiin kuului ilmojen vastaanotto ja rokkarien tarkistus. Se homma sujui vanhalla rutiinilla. Ja immeiset kun tulee erkkariin niin fiilidkin on aina leppoisa. Toki kommelluksiakin sattuu mutta se kuuluu elämään.

Lauantaina arvosteltiin paimenet. Vettä satoi, jyrisi, paistoi aurinko  ja taas alusta uudelleen. Mutta juohevasti meni homma.

Illalla meillä oli yhdistyksen 30 v juhlaillallinen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pöytäseurana miulla oli Matti-poika, vanha sussunu jo vuosien takaa. Ikää herralla n.7-8 v. Ja Martsu, armoton arvanmyyjä, joka muistaa aina käydä tarjoamassa miulle arpoja ostettavaksi. Olen siis helppo nakki!

Sunnuntai aamuna heräsimme mielenkiintoiseen ilmiöön; oli satanut koko yön ja kaksi isoa telttaa oli romahtanut veden painosta. Siis kaikki tangot taipuneet ja telttakangas revennyt ! Ei muuta kuin sadevermeet niskaan ja katsomaan saadaanko kahdesta raadosta rakennettua yksi ehjä.

Sunnuntain varsinainen hommani oli toimia TOKO-kisoissa kehäsihteerinä. Sitäkin hommaa on tullut tehdyksi, joten meni omalla painollaan. Tuomari ja liikkuri olivat vanhoja tuttuja keskenään ja muutenkin vanhoja kehäkettuja. Joten homma toimi ja fiilis oli loistava! Teki itsekin mieli lähteä kisaamaan! Sen verran rentoa meno oli...

Tuloksiakin tuli joka luokassa.

Vaihdoimme vielä aamulla tokokentän paikkaa, joten päästiin alkamaan vähän myöhässä mutta ei se ketään haitannut. Aikataulussa pysyttiin kun ylemmissä luokissa oli poisjääntejä.

Sitten kotimatkalle Kikin ja Vilskeen ja Vinhan kanssa. Olimme kotona noin viideltä ja sitten äkkiä tankkasin evästä, moikkasin koirat (eivät siis olleet mukana) ja lähdin vielä hoitamaan Madamen velvotteita.

Kahdeksalta lopulta kotiin, saunaan ja Rocco herra kainalossa nukkumaan. Aamu tuli aivan liian varhain Silmänisku Mutta kolme päivää töitä ja tämä "vasikka" pääsee kesälaitumille kolmeks viikoks!!!!!

Niin ja kadonneen polkupyörän metsästys jatkuu edelleen...... Siltä osin ei ole verenpaine vielä laskenut....