Kiire on sitä, että säntäilee paikasta toiseen sata lasissa, vilkuilee kelloa ja painaa kaasua...

Nimittäin lähdin työmaalta puol kuuden jälkeen. Ajoin Tallinmäkeen, nappasin kyytiin Essun ja rokotustodistukset + palkat, Roccon ja sen palkat, kakun (Harmin BH kakku), kahvit yms. rekvisiitan.

Kaasuttelin Simonkadun kentälle. Vein Essun Tiitulle Match Showh:n esitettäväksi, ilmoitin soittamalla kun meinasi aikataulu pettää Yllättynyt. Preppasin Tiitua vähän esittämisestä. Jäin tiirailemaan miten koirakko meni lapsi ja koira osastolla. Tiitu käyttäytyi hienosti, Ester ei. Tosin esitti mitä kauneimmat sivulla olot mitä mahdollista. Ei siis suostunut kunnolla seisomaan tai juoksemaan ( Osaa kyllä molemmat...). Essu ja Tiitu karsittiin, niinkuin moni muukin pari. Oli yllättävän palkon lapsi+ koira osallistujia! No saivat kuitenkin hienon vaaleanpunaisen ruusukkeen ja karkkipussin. Nyt on sitten Tiitunkin handleri ura avattu!

Simonkadulta vauhdilla kohti Ruiskin nurtsia. Menin Maneesijengiläiset kakuttamaan ja tietysti reenimään. Hörökorva  oli tänään menossa mukana ja suoritti reenit mallikkaasti. Oikein sai olla ylpeä koirasta ja itsestään ( aika harvinaista herkkua meikäläiselle, yleensä häpeän puna kuumottaa korvia ja naamaa Nolostunut)

Kentältä sitten tippaa vaille kasi Ärrän kautta, piti siis Kenota, kotiin. Leikittiin Roccon kanssa amerikkalaistsa jalkapalloa ja tuli tasapeli, uskotteko?

Nyt sitten taas rentoutumaan vällyjen väliin ja nokka kohti huomisia seikkailuja...