Melkein kaks viikkoa olen ollut lomalla, enkä yhtään päivää ole vielä ehtinyt lomailla!! Kaikenlaista puuhaa ollut...

Pohjanmaalla oli hauskaa! Tosi mukava, mutta rankka viikonloppu. Ja kaiken tietysti kruunasi se, että Harmi oli parantunut kuin vuosikertaviini! Jess! Jalostustarkastutan sen vielä kerran 5-vuotiaana niin sitten saan kunnon seurannan...

Essulla on juoksu ja aion astuttaa sen ens viikolla. Huushollin herrat ja hidalgot ovat luoneet oman versionsa tenorilaulusta. Sitä meinaan riittää! Molemmat vetävät vasikkavainaan nuotilla niin, että naapurusto varmaan epäilee niitä rääkättävän.

Roccon jälkikasvustakin sen verran hauskoja uutisia, että pennelit on vasta 3 vkoa vanhoja niitä on varattu jo viis! Tai varmoja varauksia neljä ja yks vielä vähän empii... No, aikaahan on!

Aattelinpa käydä Pohjanmaalla kun pennut seitsemän viikkoisia niin näen ne sitten täydessä "terässä". Meinaten pikku-Picardiilit on aikamoisia riiviöitä, varsinkin jos tulevat isäänsä... Ja kun niitä on yhdeksän niin saattaa Marjaanalla pentuhuone muuttaa hieman ilmettään (näin kauniisti sanottuna).

Kävin Roccon kanssa maanantai aamuna jäljellä. Ja kyllä se on todettava, että näillä uroilla aivot valahtaa takajalkojen väliin kun on juoksuinen narttu lähituntumassa. Meinaan ekaa kertaa Rocco jodlasi jäljellä! Ellei tämä sitten taas uusi tapa ilmaista kulmaa etukäteen????

Jos näytän viikon päästä hieman kuihtuneelta niin se johtuu siitä, että kävin Ossin kanssa myrkyttämässä raunioradan ja tietysti sitä tököttiä roiskui päälle vähäsen. Eli huonolla tuurilla tälläinen ruusu kuihtuu kuivaksi ruppanaksi... Positiivisena seikkana voi tietysti ajatella, että mulla on oikea syy miksi rupsahdan; entäs te muut???