Ollaan loisittu Mummolassa melkein viikko; lähinnä työt alkaa ennen ylösnousua ja iltaisin mennyt niin myöhään harrasteissa ettei ole ollut järkeä ajella kotiin... No, Mummon hoivissa hyvä olla; ainakin koirilla! Ja tietysti miullakin :)

Tänään mennään taas Essun kanssa pitämään koirien ensiapua Kotkan suuntaan. Saas nähdä jaksaako neiti käyttäytyä yhtä hyvin kuin viimeks. Essun kanssa elämä on aina yhtä arvoitusta!

Jännitys tiivistyy kun tällä viikolla pitäisi Hörökorvan pentujen syntyä. On kuin joulun odotus lapsena... Liian monta yötä ja päivää. Laskujeni mukaan 63 vuorokausi olisi huomenna. Eilen ei vielä mitään merkkejäkään....

Harmi on liito-oravien sukua. Se hullu loikkaa edes katsomatta ottaako kukaan kiinni. Muutaman kerran se on nolosti tömähtänyt tantereeseen kun en ole saanut otettua koppia! Pöljä! Siis Harmi en minä.

Oltiin männä viikolla saaressa katsomassa lampaita ja vuohia. Kivaa oli; ainakin pojilla! Ja Rocco rakasti venematkaa; yritti laidan yli uimaan koko halvatun matkan! Ja Harmi tietysti perässä... Apinoivat toisiaan niin hyvässä kuin pahassakin!

Pitäkää kaikki peukkuja, että pikkuroccoja syntyisi pian! Ei tarvitsisi tulla kuin 4-6 kpl. Sillä tuskin Suomeen enempää isänsä kaltaisia mahtuisi. Mutta jos tulevat varmasti äitiinsä niin sitten vaikka kymmenen!