Sainpa viestin missä kerrottiin, että Timi belgi nukutettiin 15v 1 vko 1 pvän iässä. "Pappa" oli viimeinen elossa ollut koira haku urani alkuajoilta. Vielä pari viikkoa sitten Pappa pummasi makupaloja vanhaan hakukoiran malliin; istui edessä ja haukahti käheällä äänellään.... Niin se aika loppuu, mutta enää ei ole kipuja Papalla. Nuku hyvin!!!!!!

Iloisempiin asioihin; eilinen Möllitoko oli hauskaa katsottavaa. Maneesijengiläiset edustivat porukkaa hyvin. Paras sijoitus oli Tossulla ja Willellä. Tulivat kolmansiksi suorituksella, jolla virallisissa kokeissakin olisi tullut ykköstulos.

Totta on, että vanha kilpakone on aina kilpakone; Wille, joka reeneissä saattaa tehdä epätarkkuuksia ei mokaa koetilanteessa. Oli ryhtiä ja täsmällistä työtä. Tossusta näkee, ettei reeneissäkään ole sallittu sinnepäin suorituksia vaan oikeita täsmällisiä liikkeitä. Kyllä tälläisella suorittamisella voi lähteä virallisiiin kokeisiin...

Kaikille koirakoille (siis meitin jengin) oli yhteistä, että ovat reenanneet Essun kanssa liikaa yhdessä. Tuppas tulemaan aika-ajoin vähän Estermäisiä suorituksia; vauhtia ja liike oman maun mukaan ei välttämättä sama mitä ohjaaja sanoi....       ;)

Tänään sadepäivän kunniaksi olen menossa jälkeilemään kaverini kanssa, joka aikoo lähteä kisaamaan jäljellä kohta puoliin. Janat kävin tekemässä eilen ja jälkikaaviot on tehty jo paperille. Mukavaa, että luotto pelaa; sain vapaat kädet jäljen suunnitteluihin ja toteutukseen. Katsotaan sitten miten hyvin tuli hommat tehtyä.

Illalla olen lähdössä Lauran kanssa pitämään BH-kenraalia Kotkaan. Tämä on se porukka, jota olen alkukesän reenauttanut. Mukana kuusi koirakkoa "kurssilta". Jos eivät mene läpi niin siihen loppuu tämän tottiskouluttaminen kertalaakista... Jään eläkkeelle siitäkin ja kiusaan vain omia koiria...

Viikolla ajettiin Hartsan ja Akun kanssa jälkeä. Kiva seurata koiraa, joka oikeasti on hiffannut jäljestämisen idean. Ja nyt en puhu Harmista :)

Viikonloppu menee taas koiramaisissa hommissa; jälkeä tänään, huomenna ja suununtaina. Tottista huomenna ja sunnuntaina.  Tieety,  miten tämä poikkeaa "normaalista" viikonlopusta?