Alkaa tämä muistipuoli olemaan hieman harvanlainen; unohdin käydä ostamassa Oskulta oikeaa koiranruokaa. Ja jouduin turvautumaan ns. markettipa....n hätäavuksi ettei tarvitse Mummon keitellä hapankaalikeittoa koirille.

Huvittavinta oli, että nirsojen nirso Rocco söi sapuska annoksensa nyrpistelemättä ollenkaan, samoin Hartsa. Esteristä ei voi mainita, koska hää syö mitä vaan milloin vaan ja täysin ilman rajoituksia määrän tai laadun suhteen. Mutta pojat, jotka osaavat kyllä valikoida syömisensä loistavasti!!! No, uskon, että tämä hullutus menee ohi parissa päivässä. Tai ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun ehdin Oskun kauppaan ostoksille.

No nyt joku miettii miksei rakit saa syödä mitä tykkää. Eivät saa! Mie tykkään siitä, että sapuska on semmoista mistä saa kaikki tarvittavat tykötarpeet, jotta koira voi hyvin. Pelkkä hyvä haju ja eriväriset ja kuvioiset nappulat ei riitä.

Eilen käytiin Roccon kanssa jäällä ja taas melkein uimassa! Virtapaikat on sulia ja jää heikkoa. Eipä uskaltanut laskea Roccoa irti kun oli sulaa vettä näkyvillä. Ei olisi mennyt kuin hujaus ja koira olisi ollut jortaanissa uimassa. Kyllä se niin hölmö on!

Illalla oli pelaamassa sählyä ja kyllä vanhan kroppa sen taas tietää... Joka kerran jälkeen löytyy uusi lihasryhmä, joka kiukuttelee käytön vuoksi. Jos vuoden tai kaks pelaa niin loppuiskohan sitten "uudet" lihasryhmät ja vois ihan nauttia myös seuraavasta päivästä....