Mie oon aina välillä seurannut töllöstä Aidensfieldin kylän tapahtumia, en siin Emmerdalen. Nom joka tapauksessa kylässä on vanhempi naishlö, joka on jotakuinkin yritteliäs rouva. Hommat vaan ei ihan pelitä niin kuin arvon daami on suunnitellut. Eläinmaailman ehta vastike on meitin Ester. Vanhempi daami, jonka elämäntehtävänä on "suunnitella" kaikenlaisia tuottoisia (ruoka) projekteja. Tuppaavat vaan menemään hiukka pieleen, onneksi.

Ester hyvin päättäväisesti vainoaa kulmakaappia, mistä löytyy ne koirien kuivatut leivät. Mutta yleensä poliisi (Mummo) ehtii hätiin ennen kuin kaappi tyhjenee. Ilme on Essulla ylen nyreä.

Mein Hartsa on kuin ko. rouvan hiukka yksvakaa sukulaispoika, varsinainen peräkammarin komistus. Hääkii joutuu sarjassa toteuttamaan vanhan rouvan hyviä bisnes ideoita. Sama pätee meitin peräkammarin poikaan. Ja kuten sarjassakin; eihän ne jutut koskaan onnistu niin kuin pitää. Jos Hartsa saa kähvellettyä jotain, voi olla takuuvarma, että Ester korjaa potin parempiin suihin.

Se mikä on huvittavaa niin tuhoduo käyttäytyy hyvin pitkälle kuten sarjankin pari valjakko. Naispuolinen on aivot ja miespuolinen lihakset (tosin hyvin vähäiset). Ja lopputuloskin on yhtä surkuhupaisaa...

Hörökorvan inhimillinen vastine on Emmerdalen Sam; hyväntahtoinen hölmö. Ei tee mitään ilkeyttään mutta onnistuu kyllä koheltamaan asiat solmuun. Ja ilme kertoo aina ettei voi  ymmärtää mikä meni (ja miksi) pieleen... Rocco on just samanlainen, järjenvalo ei loista ja ymmärrys ei riitä mutta ei myöskään ole tippaakaan pahantahtoinen. Vain rehellinen yksinkertainen hölmö!