Nääs mie oon tän viikon sairauslomalla kun jännetuppitulehdus iski oikeaan ranteeseen. Käsi vuoroin lastassa, vuoroin teipattuna ja vuoroin vapaana. Eipähän käy aika pitkäks! Joten siis olen ehtinyt kiusata troikkaa urakalla.

Eilen kävin Hörön kanssa tottistelemassa. Tänä aamuna Essun kanssa kentällä.

Ja sitten poikien kanssa fillaroimassa metsässä. Siis pojat autoon fillari kyytiin ja kohti metsäteitä.

Ensin Harmi Hirmuisen kanssa lämmittelylenkki ja hoi fillarilla eteenpäin. Viis kilsaa herra ravas ja oli oikeen tyytyväisen näköinen itseensä. Ja kieltämättä hyvin menikin; koira springerissä niin saattoi ajella vain toinen käsi fillarin sarvissa kiinni....  Sitten jäähdyttelylenkki ja vettä ja Harmi autoon.

Seuraavaksi Rocco. Taas lämmittelykierros ja koira springeriin kiinni ja menoks. Ekaan kahteen kilsaan ei uskaltanut irrottaa otetta fillarin sarvista. Mutta sen alkutohinan jälkeen Rocco tippui raville ja taas nou problem!

Siinä pyöräillessäni mietin, että vitonen on vähän lyhyt matka ja eräältä metsätieltä pääsee pienelle lisälenkille. Just, just! Pääsi toki; matkaa tuli lisää vain melkein kymmenen kilometriä..... Kun en sitten muistanut oikeaa kohtaa mistä tie kurvaa toiselle.

No, eihän Roccolta kunto lopu ja hää ravas tappavan tasaseen fillarin vieressä autolle saakka. Oli itellä vähän nolo olo kun en muistanut tietä oikein. Siinä sitten otettiin kävellen jääähdyttelylenkki ja venytykset ja vesi. Koira autoon, fillari kyytiin ja kotia kohti.

Kotiin kun päästiin niin Hartsa ja Rocco hilluivat ylen iloisesti! Eli ei kumpikaan maitohapolle mennyt!

Nyt tässä olen venyttänyt Hartsan kropan ja jahka Rocco herää niin venytän senkin rungon vielä läpi....

Huomenna sitten vaan poikain kanssa tottistellaan ja pidetään hauskaa. Katsotaan mitä Lyyli Lyllerön kanssa tehdään...