Loman viimeinen vkonloppu on mennyt hauskanpidon merkeissä.

Lauantaiaamuna lähdimme Essun kanssa jäljelle. Jälkihommissa meni yli puolenpäivän. Kotiin syömään ja sitten ongelle!!!!! Willen kanssa käytiin narraamassa (tai naurattamassa kaloja).

Onkireissun jälkeen kotiin ja saunaan ja sitten laiskottelemaan... Harmi ja Rocco saivat tyytyä pihaleikkeihin, vaihteeksi.

Sunnuntai aamuna kalaan! Ylös viideltä ja hakemaan Willeä varttia vaille kuus. Matojen kaivuu ja ongelle. Nyt saatiin oikein saalistakin! Ahvenia, lahnoja kymmenkunta. Olivat sen verran pieniä, että annettiin kissoille. Mutta saihan sitä istua kohoa tuijottamassa kauniissa aamussa. Onkireissuun meni neljä tuntia. Olisihan siellä istunut vaikka koko päivän...

Kotiin syömään ja sitten Sipille ja Petelle Liljendaliin katsomman suvun uusinta tulokasta. Köröttelimme Baskerien ja Roccon kanssa visiitille. Pieni mies oli söpö ja isompi Oscar äärest puuhakas..... Hyppyytti Mummoa mennen tullen!

Kotiin kolmen jälkeen ja sitten kohti Husulaa; oli nääs video iltapäivä. Katsottiin viimeviikon kisasuoritukset ja syötiin säädyttömän paljon hyvää (edes juoksulenkki Vaalimaalle ja takaisin ei riittäisi kuluttamaan kaikkia kaloreita).

Videoitten naureskelun jälkeen vauhdilla kotiin ja Hartsa kyytiin; jäljelle metsään. Nyt on sitten jäljet ajettuja henkinen valimistautuminen töihin menoon voi alkaa,,,

Koirat pelasivat hienosti sekä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Ester tosin lauantaina veti oikein Pyramiitimaisella tätienergialla jäljen läpi. Annoin mennä ilman liinaa ja vauhti olikin sitten sen mukainen. Hartsakin ajoi tänään osan matkaa ilman liinaa mutta on sen verran maltikkaampi, että pysyttäytyi miun kävelyvauhdissa. Pääsemmekö jo tällä kaudella liinasta lopullisesti eroon??!!! Toivottavasti!

Kuulin myös uutisia ulkomailta; Padi on nyt sitten myös Norjan TVA! Kyllä matkailu kannattaa Nauru

Pusulan Niemisetkin olivat olleet Missikisoissa Japseineen. Menestystä myös siellä (sentään erkkari, joten oikeasti hienoa). Sen verran kuulin, että veljeni ei ollut sitten lopulta tohtinutkaan osallistua erkkarissa leikkimielisempään Ukko ja Japsi luokkaan. Harmi, harmi! Näin jo sieluni silmin veljeni kirmailemassa kehässä pienen valkoisen karvapallon kanssa..... No, joku toinen kerta sitten....

Aamulla sitten reippaana töihin hyvin levänneenä loman jälkeen Kieli ulkona