Eli eilen oli vapaa pvä ja olimme Tiinan, Topin Mamman, kanssa suunnitelleet pientä retkeä Aptus Koirakylpylään. Mukaan oli lähdössä Topi, Ester ja Rocco.

Ei muuta kuin aamulla varhain liikkeelle. Autoon pakattiin myös pieni Siiri-neiti joka oli menossa nypittäväksi. Mukana siis autolastillinen koiria ja kaksi ihmistä. Onneksi sää suosi ajomatkaa. Sää oli kaunis kun maailma valkeni.

Perillä olimme varanneet Roccolle sinkkuvuoron puolikkaaseen altaaseen ja parivuoron Essulle ja Topille puolikkaaseen altaaseen. Sattui niin mukavasti, että Roccon vuoron aikan ei muita uimareita ollut, joten Rocco sai koko altaan itselleen.

Ensin herra hieman mietti, tohtiiko altaaseen mennä mutta kun sai varpaat kasteltua niin koko koira lujahti veteen. Herra nautiskeli lämpöisestä vedestä koko uimavuoronsa ajan. Sain kerran houkuteltua sen pois altaasta n. minuutiksi. Mutta Rocco ui ja ui ja ui. Ja lopuksi ui yliaikaa kun ei suostunut tulemaan altaasta.

Henkilökunta hieman naureskeli Roccoa kun normaalisti emännän/isännän täytyy olla heittelemässä lelua tai muuten houkuttelemassa uimaan. Mutta Rocco ui minusta piittaamatta yksinään. Kuulemma harvinaisia tälläiset uimarit.

Kun Rocco oli saatu pois altaasta oli Essun ja Topin vuoro mennä uimaan. Pienellä avustuksella molemmat uivat pontevasti. Topi jopa suoritti loikan altaaseen Essun perässä. Näyttivät nauttivan olostaan!

Lipun hintaan kuuluu fööni ja pyyhkeet, joten koirat sai hienosti kuiviksi ja tietysti oli takit mukana ettei vilu iske.

Kotiin päästyä Rocco oli kuin vanhus; aivan jäykkä ja käveli kirjaimelliseti kuin p..kat housuissa. Uiminen vähän rasitti lihaksia, varsinkin kun Rocco ui ns. täysillä tehoilla koko ajan. Onneksi illalla herra näytti hieman vertyneen. Ester oli ihan oma itsensä; jäykkyydestä ei tietoakaan.

Kotimatka oli sinänsä hauska kun Essukaan ei laulellut vaan nukkui Topin kanssa samassa boksissa käyttäen Topia tyynynä. Kerrankin oli rauhallista...

Susittelen kaikille ainakin kokeilemaan kylpylää. Menee ne rahat turhempaankin! Me ainakin jatketaan uimakautta myös näin talvella lämpimässä vedessä siisteissä sisätiloissa!

Osoitteeen löytää googlettamalla koirakylpylä.... Kokeilkaa!