Eli eilen ei ollut hirveä kiire mihinkään... Aamulla kävin tarkastuttamassa omat korvani kun kuulo on mennyt. Korvat ok, lienee flunssan jälkitauteja vaan.. Ja kuka kuulolla mitään tekee; kysykää vaikka Roccolta!

Sitten me menimme Roccon kanssa reippaina metsään. Pari tuntia vierähti käpytellessä metsän siimeksessä haukkoja katsellen. Kotiin kun päästiin niin värväsin isäukon "maalimieheksi" rullatreeniä varten. Hyvin Rocco hiffasi ja osasi jopa itse ottaa kiintorullan!

Reenin jälkeen Rocco suoritti paineen purkamisen juoksemalla pihaa ympäri sata lasissa. Hyvä näin; rasitettu aivosolu tuli varmasti tyhjennettyä...

Hartsan kanssa käytiin reenimässä tottista Simonkadulla. Herra tekee, kaiken minkä ymmärtää, todella mielellään. Kiva sellaisen kanssa reeniä!

Rocco polo joutui uudestaan reenimään rullan tuontia kun palailimme Hartsan kanssa kentältä. Sitten joutivat jo molemmat Baskerit maalimiehiksi. Hyvin Picardiili jaksaa puuhata!

Mutta kyllä olikin sitten koiran takki tyhjä; linnottautui omaan sänkyynsä, eikä halunnut enempää aktiviteetteja. Hirmuista unta se kyllä näki; murina ja tassujen vipinä oli melkoista!

Ester pääsi illalla reenimään tottista myös. Siitä on sitten kivaa kun palkkaa saa pienellä du

Mutta onhan sekin jo jotain unilla!

Kello on nyt vähän vaille seitsemän ja aattelin lähtä Roccon kanssa metsittymään. Täytyy ehtiä lenkittää lauma ennen kuin lähden Pyreneläisten vuosikokoukseen klo. 10.

Ja illalla pääsen bilettämään EST TVA koiraa...On se vaan hienoo, että tehdystä työstä saa sitten joskus kunnon "palkan". Päästään me muut sitten aina kakkukaffeille naatiskelemaan!!!!Silmänisku

Sen lähemmäs useimmat meistä ei pääse TVA/KVA titteliä kun rapsuttelemalla ko. koiraa ...

Mutta onhan sekin jo jotain ja sitä paitsi kunnia sille, jolle kunnia kuuluu! Meitä suurien puhujia on maa täynnä ja vain harvat oikeasti jaksavat viedä koiraansa eteenpäin päämäärätietoisesti. Monta  kertaa kun kuuntelee koiraihmisten juttuja jossain pöydän ääressä niin koulutusmetodit ovat toinen toistaan tehokkaampia ja koirat fiksumpia. Mutta valitettavasti tulosluetteloista harvoin löytyy edes käyttistulosta. Ja kun puheist vois päätellä, että meillä kotona kaikilla asuu pieni valio tai useampi.

Mutta mä en ainakaan viitsi kisata kun puuttuu toi kilpailuvietti (= en ole saanut koiraani koulutettua edes aloluokan tasolle)

Ei kun nyt metsään ennen kuin muutun ilkeäksi ....