NiksiPirkasta lainattua: "Ettei langaton hiiresi katoasi; sido se narulla tietokoneeseen..."

Jess! Tätä vinkkiä voi soveltaa koiran koulutukseen; ettei koirasi katoaisi horisonttiin vapaana seuraamisessa; kytke se hihnalla...  No, ehkä homman funktio hieman muuttuisi mutta eipähän koira katoaisi... Tietysti saako liikettä sitten sanoa vapaana seuraamiseksi??? Mutta jos hiirikin on langaton, vaikka se on narulla tietokoneessa kiinni niin tällä perusteella voin kutsua vapaana seuraamiseksi kytkettyä koiraa. Testaan heti käyttäytymiskokeessa. Vakuudeksi on esittää NiksiPirkan neuvo.

Olen kaksi kertaa seurannut ohjelmaa Hurtta ja Stara, tosin vain osittain.... Vähän on ristiriitaiset fiilikset. Asia on hyvä, tuotto kodittomille koirille. Mutta vähän tuntuu jonkin sortin sossupornolle koko asia. Ja etenkin miua häiritsee yksi asia; julkimot reenailevat koiria, luovat suhdetta koiraan, joka on jo "hylätty" ja tosipaikan tullen;valitettavasti en voi tarjota kotia!!! Voip olla , että ajattelen liian monimutkaisesti ja mietin suotta miten koira reagoi toisatuvaan hylkäämiseen... Pääasiahan on, että pääsee telkkuun esiintymään "hauskoissa" kuteissa ja kampauksissa, eikö?! Varsinkin jos julkisuus on jo vähän päässyt unohtamaan immeisen olemassaolon... Mitäpä koirasta....

Olen ilkeä! Tietty vaan kateellinen... Ja kuulemma, onneksi, osa koirista on löytänyt ihan uuden hyvän kodin! Ei muuta kuin tsemppiä karvapallot!