Aamulla soitin troikan henkilääkärille Sirkalle ja varasin Harmille ajan. Onhan tuo ravistellut päätään niin, että korvat on punaiset kuin paviaanin takalisto....

Jouduin vielä karkaamaan töistä, että ehdin vastaanotolle ihmisten aikoihin... No, Hartsahan on reipas poika, sattuu vaan ällöämään vieraita immeisiä. Eli Hartsa hyppäs pöydälle ja tohtoori tutkaili korvia, rapsutti vanupuikolla, ja haisteli korvakäytäviä yms. Harmi oli kuin kuvapatsas, paitsi silmät pyöri päässä kuin hedelmäpelikoneessa. Aivan maximaalinen inhon ilme! Mutta ei väistänyt, rimpuillut, murissut tai tehnyt mitään muutakaan, jökötti vain paikoillaan. Ei siis tarvinnut harkita pallien poistoa tähän hätään..... Eikös se murina ollut se tärkein kriteeri vai uhoaminen?????

Lopputulos; (ja nyt hävettää ) tulehdus ei ole korvakäytävissä tai missään syvemmällä. Ainoastaan korvalehdissä on tulehdusta. Liekö saanut alkunsa siitä kun Harmin korvat kääntyvät aina ympäri ja nyt on ollut tuulista, märkää jne. jne. Siis olisihan miunkii pitänyt osata haistella tuleeko korvista pahaa hajua.... Pöljä kun olen niin en taas aatellut.... Ja nythän on sitten oikeasti varmistettu ettei mitään ole pahemmin vialla.

Harmi sai korvalehteen ja korvakäytävään laitettavia tippoja ja homman pitäis olla sillä selvä n. vkon kuluessa. Hyvä on jos sillä selvitään!

Nimittäin ois vähän kehtuuttanut, että Messariin meno olisi jäänyt kun kerrankin mielenkiintoinen tuomari, joka ei ole aikoihin arvostellut Suomessa. Toisaalta, hittojako missikisoista jos koira on kipeä! Missikisoja tulee ja menee mutta Harmeja on vain yksi uniikki kappale! (Luojan kiitos, sanoo moni uniikkikappaleen tuntija )

Mutta nyt myö sitten leikitään tippaleikkejä viikko ja katsotaan onko väri korvissa parantunut....