Huomenna töihin. Kaks vkoa lomaa meni vauhdilla!

Pääsiäinen oli aikaste vauhdiska; pitkänäperjantaina oli tottis valmennusta Harmin kanssa ja normi maastoilua kahden muun hurjan kanssa.

Lauantai aamuna oli hakuharkat, joihin osallistui Rocco.

Lauantaina alkuiltapvästä Niemisen klaani kokoontui Pääsiäis lounaalle. Meitä oli ruokapöydässä kaks kymmentä! Mummo oli laittanut pöydän koreeks ja ylensyöntiähän siinä sitten harrastettiin oikein perinpohjaisesti. Kun klaani oli hajaantunut, lähdin piipahtamaan Willellä. Tietokonetta sörkittiin (mie paraskin kun en ymmärrä masiinasta yhtään mitään )

Eilinen päivä meni ulkoilessa ja pälvikyitä etsiessä. Yhtään kyytä ei näkynyt kun oli sen verran vilakka ilma. Illalla oli Maneesijengin treenit ja siellä oltiin Harmin kanssa. Ensin käytiin Maanääressä vähän lumitöissä ja uunin lämmityksessä. Hihittelin itsekseni, että Harmille sopii ensin parin tunnin lämmittelytreeni ulkohommissa ja sitten vasta tottikseen.

Tottiksen jälkeen menimme Kyllille kaffeelle. Ja siellä oli kans pöytäkoreana (siis miksi kärsin paino-ongelmista?). Oli aurajuusto-kinkkupiirakkaa, hyytelökakkua, rahkaa, kuivaa kakkua á la Mummo jne. jne.

Harry Potteriksi kotiin ja tietysti pelaamaan PetVilleä ja näitä muita addiktoivia pelejä...

Tänään säntäsimme taas aamusesta heti Hörön kanssa metsään etsimään niitä kyitä. Vaan aina ei aikainen lintu matoa nappaa; ei näkynyt yhtään kärmestä! Yks polkupyöräilevä vanhempi mies nähtiin; hää pysähtyi juttelemaan ja kyseli Hörökorvasta mikä tuo oikein on. Mie sitten kerroin.  Pyöräilijä sanoi, että harvinaisen älykkään ja valppaan näköinen koira. (tämä meidän Rantanplan). Juu, olihan Rocco valppaan näköinen kun pikkulinnut kehtasivat lennellä lähipuissa. Täytyyhän ilmavalvonta suorittaa!!!!

Kohta otan Pimpulat mukaan ja poistun takaisin metsähallituksen puolelle. Liian kaunis päivä sisällä uhrattavaksi!

Ulkoilkaa kaikki muutkin! Ja muistakaa; illalla tulee taas Harry Potter leffa!