Tuumailin tänään mikä on mielestäni luomakunnan esteettisesti ällöttävin otus. Jätin suosiolla pois selkärangattomat ( nyt en siis tarkoita miehiä vaan ihan oikeita nilviäisiä ; vertaukset senkun paranee ...)

Niin eli pois perinteiset ötökät. Nyt on tarkoituksena valita Ällötys á la jonkinlainenselkärankainen. Tuumiskelin asiaa ja ulos vilkaistessani asia selvisi yhdellä vilkaisulla. Ja tämä on vain miun henkilökohtainen mielipiteeni (toim.huom.)

Luomakunnan ällöin otus on n.15 v poikalapsi (siis omasta mielestään jo miesten mies, viikset ja kaikki). Ei vaan, seurailin reilunkokoista otantaa ko. ikäluokkaisia poikia. Ja enpä havainnut mitään esteettisesti silmää hivelevää asiaa; varsinaisia koipeliineja, kropan hallinta puutteellista, tosiaan ne muutamat viiksikarvat, syljen eritys uskomatonta; ainakin räkimisestä päätellen... Kaiken kaikkiaan täytyy varmasti olla äiti, että näkee moisessa ilmestyksessä mitään positiivista ja tietysti vahvat ruusunpunaiset silmälasit ;)

Ennen kuin saan sukupuolirasistin leiman niin sanottakoon, että hyvänä kakkosena tulee osapuilleen samanikäinen tyttölapsi. Habitus kuin kaks kertaa pensasaidanläpi vedetyllä. Hiukset sen näköiset, että täi poikineen pitää majaa ja mustaa kajalia varmaan parin kynän verran silmien ympärillä. Ja sit v...u, ollaan niin kovia, v...u! Ja vaatetus viis numeroa liian pientä, että makkarat roikkuu tiukan ja lyhyen yläosan ja tiukan ja matalan alaosan välissä. Ja kaikki on niin KateMossia olevinaan, v...u!

No, tässähän oli tarkoitus etsiä selkärankaisten ällötystä... Se olisi eriasia jos arvostelisi ihmisiä suoraan, eikö??