Tehtiin taas reissu Jyväskylään. Lähdettiin lauantaina Oskun kanssa asuntoautolla liikenteeseen. Koirista mukana Selma-neiti ja Hörökorva.

Käytiin koirien kanssa kartsalla, etsittiin oikeaa nakkikioskia. Eipä löytynyt ennenkuin kysyttiin poliisilta.Suosittelen lämpimästi Auraranskalaisia,nam,nam!

Yö meni jotakuinkin hyvin; auton lämmitys sammui jossakin vaiheessa, Rocco kiukutteli kun ei päässyt mamman viereen sikaosastolta. Kahden korvilla keräsin makuupussini ja kömmin sikaosastolle Roccon häkin viereen nukkumaan. Herra ja hidalgo rauhoittui kun työnsin käteni häkin rakosista sisään; pari nuolaisua ja huokaus ja unta kuulaan. Ai miten niin läheisriippuvainen????

Sunnuntaina sitten käytiin Roccon kanssa kehässä kilpakumppanina kaunis Taika. Arvostelussa luki, että koira on tyypillinen ja kaunis mutta voitaisiin esittään showturkissa??!! Eli putsplank puleerattuna. Hevon kukkua! Näitä ei kuulu puunata. No, saatiin taas CACIB ja VSP.

Kasvatti Makkonen Varkaudesta oli paimenpuolella kisaamassa. Tuloksena todella hieno AVO ERI/1. PU kehässä ei sitten enää pärjätty mutta arvostelu ranskalaiselta tuomarilta oli erittäin hyvä! Essu jättää onneksi itseään parempaa jälkeä...

Lopullinen muutto sen kuin viivästyy kun huitelen kaikkialla muualla kuin Maanääressä (vanha nimi, uusi paikka). Yritän tällä viikolla ihan oikeasti selvitä asumaan omaan kotiin. Saas nähdä kuin käy...