Tässä burn outin partaalla kärvistellen on tänä viikonloppuna puuhailtu vähän koirahommia...

Lauantaina oli BH-koe, täydet 10 koirakkoa. Mikä tarkoitti sitä, että kentälle mentiin heti kahdeksan jälkeen. Ja jouduin viime minuuteilla livistämään n. klo. 14.00 kun olin luvannut pitää Dog Sitter-kurssilaisille koirien ensiavusta pienen luennon. Ja Ester tietysti sidottavanan koirana.

BH-koe oli mukava, hyviä koirakoita ja pari pientä kömmähdystä, mutta kaiken kaikkiaan tapahtumana mukava. Sää olisi voinut olla lämpimämpi...

EA-luento meni jo varsin mukavalla rutiinilla, vähän mukaellen kun luennollaistujat olivat alle 15 vuotiaita..

Esterkin toimi hyvin rauhallisesti, liekö päivä häiriökoirana (luonnerooli) vähän vienyt ylimääräistä puhtia... Harmi, ettei taaskaan ollut kameraa mukana... Lyllerö oli aika vinkeän näköinen joka jalka paketissa, kaks parhaassa ja kuono sidottuna. Essua moinen ei liiemmin häirinnyt vaan se loikoili kaikessa rauhassa työötjen teippailessa jalkoja ja sitoessa kuonoa... Värit oli soinnutettu Vappuun; neon vihreää, vaaleanpunaista, oranssia jne. Melkein teki mieli jättää "paketti" purkamatta.

Tänä aamuna sitten oli Match Show:n vuoro: kahdeksalta rakentamaan kehiä. Vessan avaimet jäi kotiin ja sai ajella aika haipakkaa, että ehti sitten takaisin. Vähän myöhästyin mutta kun oli miesvieras kaffeella. Tai mikään vieras ollut, ihan tuttu mies : D

No, heti kymmenen jälkeen laitettiin hulinaksi mätsärin osalta ja ilmoja alettiin ottaa heti kun ihmisiä tuli paikalle. Taas sää temppuili; aurinko paistoi mutta oli kylmä kuin entisen Neuvostoliiton Helvetissä.

Koiria oli mukavasti ja Muurin Sannan kanssa saatiin tuomaroida ihan hyvä tovi. Neiti Esterkin esiintyi kehässä Pauliinan kanssa. Ja menstystäkin tuli; punainen nauha! Eli Essu on osannut olla edes hetken hienosti. Nimittäin aina kun ehdin vilkaista sitä niin se esitti Mangustia tai kieppui ympäri... Kuinkas muuten?!

Nyt on päivä pulkassa ja käydään Roccon kanssa päikkäreille, eikä herätä ennen kuin huomen aamulla, ehkä.

Huomenna on päivä uus ja eiköhän sitä taas jotain kehitellä aikamme kuluks...

Onneksi